google.com, pub-0538963555324632, DIRECT, f08c47fec0942fa0

28.Gezenti Tavla Turnuvası (18 Şubat 2018)



28.Gezenti Tavla Turnuvası Şampiyonu Okan KOÇAK
(4.Şampiyonluk)

28.Geleneksel Tavla Turnuvamızı 18 Şubat 2018 pazar günü Kumkapı Mira Nargile Cafe'de geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz merhum büyüğümüz Necati DOĞANASLAN anısına düzenledik. 24 oyuncunun katıldığı turnuvamızda 3 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Okan KOÇAK nağmalup şekilde şampiyon oldu. Okan KOÇAK bu sonuçla Gezenti Tavla Turnuvalarında  4. Şampiyonluğunu almış oldu. 

Turnuvamızın ikincisi ise yine 8 yıl 3 ay gibi uzun bir süredir devam eden kupa hasretine son veren Ali Ozan GÜZEL oldu. 

Turnuvamızda üçüncülüğü ise istikrarlı sonuçları ile dikkat çeken Yusuf KILIÇ alarak turnuvalarımızda ilk derecesini yapmış oldu. Aysu GÜZEL ise turnuvamızı hem dördüncü olarak tamamladı hem de "en iyi bayan oyuncu" ödülünü kazanmış oldu. 


Her turnuvamızda verdiğimiz Özel Oyuncu ödüllerimizin sahipleri ise Yektan GÜZEL, Cüneyt SEVAL ve Merve KÖSTERELİ oldular. 

28.Gezenti Tavla Turnuvası Detaylı Sonuçları 

1.Okan KOÇAK (Şampiyon)
2.Ali Ozan GÜZEL (Finalist)
3.Yusuf KILIÇ (Üçüncü)
4.Aysu GÜZEL (Yarı Finalist)

En İyi Bayan Oyuncu Ödülü
Aysu GÜZEL

Özel Oyuncu Ödülleri 
Yektan GÜZEL
Cüneyt SEVAL
Merve KÖSTERELİ

Her zamanki gibi heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvamız yine renkli görüntülere sahne oldu. 

Güzel bir pazar gününde bizlerle birlikte olan tüm dostlarımıza teşekkür eder, turnuvamızda dereceye giren tüm oyuncuları tebrik ederiz. 

Ayrıca bizleri evimizde gibi hissettirip çok güzel bir şekilde ağırlayan Mira Nargile Cafe'ye, işletme sahibi Lusin Hanım'a ve tüm cafe personeline teşekkür ederiz.


Teşekkürler